Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Referat fra 4. møde i styregruppen for Grindsted-undersøgelsen

28. maj blev der afholdt det fjerde møde i styregruppen for Grindsted-undersøgelsen. Gruppen består af Region Syddanmark, Billund Kommune, Statens Institut for Folkesundhed, Styrelsen for Patientsikkerhed, borgergruppen i Grindsted samt en grundejerforeningsrepræsentant.

På mødet kunne Annette Kjær Ersbøll fra Statens Institut for Folkesundhed fortælle, at det er lykkedes at få fuld adgang til alle relevante data fra Danmarks Statistik. Adgangen har taget længere tid end ventet, hvilket har betydet en udskydelse af undersøgelsens resultater til årsskiftet 2019/2020. Men nu skrider undersøgelsen planmæssigt frem, og Statens Institut for Folkesundhed venter ikke yderligere forsinkelser. 

Projektprotokollen for undersøgelsen blev drøftet, og det blev besluttet at udarbejde en lægmandsversion, så borgerne kan læse, hvordan undersøgelsen bliver lavet.   

Der blev også givet en status på informationsarrangementet for borgere i Magion 14. maj 2019, som var velbesøgt med ca. 125 tilmeldte. TV Avisen sendte direkte fra arrangementet. 

Næste møde i styregruppen er 26. august 2019. 

Læs referatet her