Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kontrolmålinger ved Fyrrestien udsat til januar

I forbindelse med tætningsarbejdet af kloakken ved Fyrrestien har det været nødvendig med ekstra indsatser omkring nogle af brøndene i området. Det er derfor nødvendigt, at udsætte kontrolmålingen af forureningsniveauet i kloakken til januar 2020.

I forbindelse med tætningsarbejdet af kloakken ved Fyrrestien har det været nødvendig med ekstra indsatser omkring nogle af brøndene i området. Det er derfor nødvendigt, at udsætte kontrolmålingen af forureningsniveauet i kloakken til januar 2020. Kontrolmålinger af indeklimaet i de udvalgte boliger i området vil samtidig blive udsat, da målingerne skal foretages samtidig af hensyn til sammenligning med undersøgelsen i foråret 2019.

Billund Kommune og Billund Vand og Energi A/S igangsatte i starten af 2019 en undersøgelse af kloaknettet og indeklimaet i udvalgte boliger i området omkring Fyrrestien i Grindsted. Undersøgelsen medførte en anbefaling om tætning af kloaknettet samt anbefaling om kontrolmålinger i kloak og af indeklima.

Billund Vand og Energi foretager en tætning af kloaknettet, og der foretages kontrolmålinger af indeklima og i kloakken for at se effekten af tætningen af kloaknettet.

Billund Kommune og Billund Vand og Energi A/S har derfor bedt Rambøll om at igangsætte de opfølgende kontrolmålinger. Kontrolmålingerne forventes gennemført i januar.

Du kan læse mere om kloakundersøgen

Du kan læse mere om kloakundersøgen her 

 

Yderligere oplysninger hos Miljøchef Karl Grundahl, Billund Kommune på telefon 7972 7091